Carne de vită și sos cu Rigatoni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 856 calorii. Pentru $ 2.86 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de zahăr, ceapă, paste rigatoni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Încercați Chiftele de parmezan de curcan la cuptor cu Rigatoni și sos de busuioc de roșii indesate, Rigatoni La Cuptor Cu Chiftele, și Rigatoni la cuptor cu chifteluțe și ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umpleți o oală mare cu apă și aduceți-o la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Faceți sosul: într-o tigaie largă, sărată, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se adaugă ceapa și usturoiul și se condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand ceapa este frageda, 10-15 minute, apoi adaugati rosiile de prune, zaharul si oregano. Se amestecă pentru a se amesteca și apoi se toarnă roșiile conservate și sucurile lor. Gatiti, amestecand din cand in cand, pana cand ajunge la foc mic, aproximativ 5 minute, pentru a permite ingredientelor sa se contopeasca. Gust pentru condimente. Coborâți focul și lăsați sosul să continue să gătească în timp ce faceți chiftelele. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Tocat
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Prune Roșii
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1
Puneți carnea de vită într-un castron mare și întindeți-o pe fundul bolului și în sus pe părți puțin. Acest lucru vă va ajuta să distribuiți condimentele uniform peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Presărați carnea cu sarea și adăugați firimiturile de pâine, parmezanul, pătrunjelul și fulgii de ardei roșu. Folosiți-vă mâinile pentru a amesteca toate ingredientele împreună. Lucrați în 1 din ouă cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Rotiți 1 bilă mică (aproximativ 11/2 până la 2 inci în diametru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Test de gust: într-o tigaie mică, încălziți 1 linguriță de ulei de canola la foc mare. Când uleiul începe să fumeze ușor, opriți focul (pentru a evita stropirea) și adăugați chifteaua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Puneți focul la loc înalt și rumenit pe toate părțile timp de câteva minute până când este fiert, dar încă roz la mijloc. Gust pentru condimente și textură. Dacă este prea umed, adăugați mai multe pesmet. Dacă este prea uscat, adăugați un alt ou bătut sau un strop de apă. Reglați fulgii de sare și piper roșu, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Rotiți carnea rămasă în chiftele cu diametrul de 11/2 inci; ar trebui să aveți aproximativ 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină
1
Încălziți o tigaie mare la foc mare și adăugați uleiul de canola rămas. Când uleiul începe să fumeze ușor, opriți focul și adăugați chiftelele într-un singur strat, împrăștiindu-le oarecum, astfel încât să aibă șansa de a se rumeni în loc să se aburească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Puneți focul la loc și întoarceți chiftelele pentru a le rumeni pe toate părțile. Gatiti la mediu-rare, 3-5 minute. Strângeți părțile laterale ale 2 chifteluțe între degetul mare și degetul arătător pentru a vă asigura că sunt încă fragede în centru. Folosiți o lingură sau o spatulă pentru a le scoate din tigaie și transferați-le într-o tavă căptușită cu un prosop de bucătărie pentru a scurge excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Gatiti pastele: condimentati apa clocotita cu sare pana are gust de apa de mare. Aduceți apa înapoi la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați pastele în oală și gătiți, amestecând ocazional cu o lingură cu fante pentru a vă asigura că nu se aglomerează sau nu se lipește de fund în timp ce gătește, până la al dente, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Scurgeți pastele într-o strecurătoare, rezervând aproximativ 1 cană de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Serviți chiftelele: între timp, după ce aruncați pastele în apă, adăugați chiftelele în sos și fierbeți la foc foarte mic, 3 până la 5 minute. Opriți focul și lăsați sosul și carnea să se odihnească pe măsură ce pastele dvs. termină de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Rețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se toarnă orice exces de grăsime în tigaia folosită pentru rumenirea chiftelelor, se adaugă o oală de sos și se încălzește tigaia la foc mic. Se amestecă pentru a prinde bucățile de carne rumenite în tigaie. După câteva minute, turnați sosul înapoi cu restul. Se amestecă puțin din lichidul de gătit pentru paste rezervat, dacă este necesar, pentru a se subția.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Rețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Polonic
8
Transferați sosul și chiftelele într-un castron mare și aruncați în jumătate din pastele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
9
Adăugați aproximativ 3/4 cană de parmezan. Amestecați pastele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rețetă De Pizzocheri
10
Se servește cu brânza rămasă într-un bol pe lateral.