O porție conține 556 calorii, 47G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,97 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne De Vită Și Guinness Pie, Carne De Vită Și Guinness Pie, și Carne de vită și Guinness Pie.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pat carne de vită uscată. Amestecați făina, sarea și piperul într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
Sare
3
Se adaugă carnea de vită, întorcându-se la strat, apoi se scutură excesul și se transferă pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Carne De Vită
4
Încălziți uleiul într - o oală mare, rezistentă la cuptor, de 5 până la 6 litri, la foc moderat până la fumat, apoi rumeniți carnea în 3 loturi, întorcându-se ocazional, aproximativ 5 minute pe lot, transferându-se într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ceapa, usturoiul și apa în oală și gătiți, răzuind orice bucăți maro din fundul oalei și amestecând frecvent, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă carnea de vită cu orice sucuri acumulate în castron, bulion, bere, sos Worcestershire, boabe de piper și cimbru și se aduce la foc mic, apoi se acoperă și se transferă la cuptor. Se fierbe până când carnea de vită este foarte fragedă și sosul se îngroașă, aproximativ 1 1/4 până la 1 1/2 ore. Aruncați cimbru și tocană rece complet, neacoperit, aproximativ 30 de minute. (Dacă tocanita este caldă în timp ce asamblați plăcinte, se va topi blatul de patiserie nefiert.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Pasta De Tomate
Boabe De Piper
Bulion
Tocană
Cimbru
Carne De Vită
Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
7
Puneți o tigaie superficială pe raftul din mijloc al cuptorului și creșteți temperatura cuptorului la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
8
Împărțiți tocană răcită între boluri (nu vor fi complet pline).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Întindeți aluatul de patiserie pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-un pătrat de 13 inci, cu grosimea de aproximativ 1/8 inch. Tăiați marginile și tăiați aluatul în sferturi. Amestecați împreună oul și apa și periați o margine de 1 inch de spălare a ouălor în jurul fiecărui pătrat. Inversați 1 pătrat peste fiecare castron și drapați, apăsând ușor părțile laterale pentru a ajuta la aderare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie
Aluat
Apă
Rola
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
Bol
10
Periați blaturile de patiserie cu o parte din ouăle rămase spălați și congelați 15 minute pentru a răci bine aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ouă
11
Coaceți plăcintele în tava de copt superficială preîncălzită până când patiseria este umflată și maro aurie, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
12
Reduceți temperatura cuptorului la 400 F și coaceți încă 5 minute pentru a găti complet aluatul.