Carne de vită și fasole Cannellini Minestrone

Minestrone de fasole de vită și Cannellini ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,74 USD pe porție. 199 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, conserve de roșii, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 52 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Cannellini Bean Dip, Cannellini Bean Dip, și Hummus De Fasole Cannellini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță mare sau cuptor olandez, adăugați uleiul și încălziți la foc mediu. Se amestecă ceapa, morcovul și țelina și se condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand legumele sunt moi, aproximativ 5 minute. Creșteți căldura la mare și adăugați carnea de vită și usturoiul măcinat. Condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti pana cand carnea de vita este rumenita si fiarta, aproximativ 6-7 minute. Se amestecă pasta de roșii și se amestecă pentru a se combina.
Adăugați bulionul, roșiile, fasolea și frunza de dafin. Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și gătiți până când lichidul s-a redus la jumătate, aproximativ 30 de minute.
Scoateți frunza de dafin și aruncați-o. Condimentează cu sare și piper, după gust. Puneți supa în boluri și garnisiți cu parmezan.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Chianti]()
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza, și paste cu roșii - sau sosuri pe bază de carne.