Carne de vită și cartofi la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați carnea de vită și cartofii la grătar. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.7 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 377 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de sos de grătar original, cartofi de usturoi prăjiți betty, ceapă prăjită franceză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă De Cartofi De Vită, Brânză De Carne De Vită De Cartofi, și Coaceți carnea de vită cu găluște de usturoi-cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 11x7x1 1/2 inci, cu spray de gătit.
Faceți cartofi conform instrucțiunilor pe pungă, folosind apă, lapte și unt.
Întindeți jumătate din cartofi peste fundul vasului de copt.
Strat cu carne de vită, 1 cană de brânză și cartofi rămași.
Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți aproximativ 30 de minute sau până când este fierbinte.
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Presărați ceapa în jurul marginilor vasului de copt.
Coaceți neacoperit cu 3 până la 4 minute mai mult sau până când brânza este topită și ceapa se rumeneste.