Carne de vită și cartofi la grătar

Carne de vită și cartofi la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați carnea de vită și cartofii la grătar. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.7 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 377 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de sos de grătar original, cartofi de usturoi prăjiți betty, ceapă prăjită franceză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă De Cartofi De Vită, Brânză De Carne De Vită De Cartofi, și Coaceți carnea de vită cu găluște de usturoi-cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 11x7x1 1/2 inci, cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Faceți cartofi conform instrucțiunilor pe pungă, folosind apă, lapte și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Întindeți jumătate din cartofi peste fundul vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Strat cu carne de vită, 1 cană de brânză și cartofi rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți aproximativ 30 de minute sau până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Presărați ceapa în jurul marginilor vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Coaceți neacoperit cu 3 până la 4 minute mai mult sau până când brânza este topită și ceapa se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. The Prisoner Wine Company Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Compania de vinuri prizonier Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă)
Compania de vinuri prizonier Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă)
Culoare rubin închis cu arome îndrăznețe de lemn dulce negru, piper negru, cireșe și condimente de copt. Intrarea este bogată, plină și sclipitoare. Gustul este delicios și neted, cu o notă de ciocolată. Finisajul este voluptuos cu taninuri moi, catifelate.Amestec: 85% Zinfandel; 15% amestec de Petite Sirah și Syrah
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista