Carne de vită și ardei gras En Brochette
Carne de vită și ardei gras En Brochette este un fără lactate rețetă cu 12 porții. Acest fel principal are 210 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sos Worcestershire, condimente irvine Smokey rotisserie condiment, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 86%. Încercați Carne de vită Canton cu ardei gras, Tangerine carne de vită Se amestecă prăji cu ardei gras, și Se prăjește rapid carnea de vită cu ardei gras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți carnea pentru a îndepărta mirosurile nedorite și uscați-o cu prosop de hârtie. Condimentați carnea cu condimente de rotisor fumuriu și frecați bine. Acoperiți cu plastic și lăsați să stea 25 de minute.
Tăiați carnea în cuburi de 1 inch, apoi puneți carnea într-un castron și turnați 1/2 cană de vin roșu (rezervând cealaltă 1/2 cană) și lăsați la marinat minim 2 ore sau peste noapte, dacă este posibil la frigider.
Bateți împreună vinul roșu rămas, sosul Worcestershire și uleiul de măsline pentru a face un sos.
Așezați ardei grași roșii, ardei grași galbeni și ceapă pe frigărui în această ordine: ardei roșu, carne de vită, ceapă, carne de vită, ardei verde, carne de vită etc. (Cu 3 kilograme de carne, probabil că veți avea în jur de 48 de cuburi de carne de vită, astfel încât să puteți pune 3 sau 4 cuburi de carne de vită pe frigărui.) Grătar pe toate părțile, periat cu sos în timp ce gătește.
Lăsați legumele să se caramelizeze și să înnegrească ușor carnea de vită, având grijă să nu se ardă.