Carne de vită și ardei gras En Brochette

Carne de vită și ardei gras En Brochette
Carne de vită și ardei gras En Brochette este un fără lactate rețetă cu 12 porții. Acest fel principal are 210 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sos Worcestershire, condimente irvine Smokey rotisserie condiment, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 86%. Încercați Carne de vită Canton cu ardei gras, Tangerine carne de vită Se amestecă prăji cu ardei gras, și Se prăjește rapid carnea de vită cu ardei gras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți carnea pentru a îndepărta mirosurile nedorite și uscați-o cu prosop de hârtie. Condimentați carnea cu condimente de rotisor fumuriu și frecați bine. Acoperiți cu plastic și lăsați să stea 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2
Tăiați carnea în cuburi de 1 inch, apoi puneți carnea într-un castron și turnați 1/2 cană de vin roșu (rezervând cealaltă 1/2 cană) și lăsați la marinat minim 2 ore sau peste noapte, dacă este posibil la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Bateți împreună vinul roșu rămas, sosul Worcestershire și uleiul de măsline pentru a face un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Așezați ardei grași roșii, ardei grași galbeni și ceapă pe frigărui în această ordine: ardei roșu, carne de vită, ceapă, carne de vită, ardei verde, carne de vită etc. (Cu 3 kilograme de carne, probabil că veți avea în jur de 48 de cuburi de carne de vită, astfel încât să puteți pune 3 sau 4 cuburi de carne de vită pe frigărui.) Grătar pe toate părțile, periat cu sos în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Lăsați legumele să se caramelizeze și să înnegrească ușor carnea de vită, având grijă să nu se ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista