Carne de vită în sos de vin
Filetul de vită în sos de vin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 597 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 5.52 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos fierbinte, condimente, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Muschiulet De Vita Cu Sos De Vin Rosu, Muschiulet de vita cu sos de vin rosu, și Muschiulet de vita cu vin rosu si sos de maduva pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați carnea de vită uniform cu sare și piper.
Așezați într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 450 timp de 15 minute.
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa, usturoiul și ciupercile. Gatiti, amestecand des, 7 minute. Se amestecă vinul și următoarele 3 ingrediente.
Bateți împreună bulionul de vită și făina universală și amestecați în amestecul de vin. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 10 minute sau până când ceapa este fragedă.
Scoateți carnea de vită din cuptor și acoperiți cu sos.
Coaceți carnea de vită încă 18 minute sau la gradul dorit de coacere, bătând o dată.
Transferați carnea de vită într-un platou de servire, rezervând sosul în tigaie.
Lăsați carnea de vită să stea cu 10 minute înainte de feliere.