Carne de vită Tacos de Lengua (carne de vită limba Tacos)

Carne de vită Tacos de Lengua (carne de vită limba Tacos)
Carne de vită Tacos de Lengua (carne de vită limba Tacos) este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 82G de proteine, 101G de grăsime, și un total de 1361 calorii. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes are 1000 de fani. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ceapă, căței de la 1 cap de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal Mexican. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Tacos Delicios Cu Limbă De Vită, Tacos Cu Limbă De Vită Fiert Cu Vin Roșu, și Tacos de vită cu sos de Avocado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Fierbeți limba: umpleți o oală mare (12 litri dacă aveți una) cu două treimi cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați limba, ceapa, căței de usturoi zdrobiți, frunzele de dafin, boabele de piper și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic, se acoperă și se gătește timp de 3 ore, până când limba este moale la atingere și fragedă.
4
Îndepărtați învelișul asemănător pielii: 
5
Scoateți limba din apă și lăsați să se răcească câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Observați acoperirea de culoare deschisă a pielii peste cea mai mare parte a limbii. Folosind degetele și / sau un cuțit mic ascuțit, îndepărtați această acoperire și aruncați-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Observați peticul dur de carne în care limba s-ar atașa de fundul gurii. Arturo îndepărtează acest plasture (la fel ca mama lui când pregătește limba) pentru că este puțin dur. Totuși, este perfect comestibil, așa că păstrați-l atașat dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Feliați și sautați limba: feliați limba în felii de 1/4 inch. (Dacă nu pregătiți întreaga limbă pentru tacos, puteți returna orice limbă pe care nu o feliați în apa de gătit pentru a o înmuia.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Se incinge putin ulei intr-o tigaie pe mediu inalt si se calesc feliile pe ambele parti pana se rumenesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Scoateți din tigaie și feliați mai întâi în fâșii, apoi din nou transversal, astfel încât să ajungeți cu cuburi mici.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Asamblați tacos: înmuiați tortilla fie gătind pe aragaz până când apar buzunare de aer în ele, fie în cuptorul cu microunde (aproximativ 10 secunde pe tortilla).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Așezați o lingură mare de carne în centrul unei tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați o lingură de salsa verde și niște avocado tocat, ceapă și coriandru proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Se ornează cu felii de ridiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții3
Scor De Sănătate37
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista