Carne de vită Tacos de Lengua (carne de vită limba Tacos)
Carne de vită Tacos de Lengua (carne de vită limba Tacos) este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 82G de proteine, 101G de grăsime, și un total de 1361 calorii. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes are 1000 de fani. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ceapă, căței de la 1 cap de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal Mexican. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Tacos Delicios Cu Limbă De Vită, Tacos Cu Limbă De Vită Fiert Cu Vin Roșu, și Tacos de vită cu sos de Avocado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Fierbeți limba: umpleți o oală mare (12 litri dacă aveți una) cu două treimi cu apă.
Adăugați limba, ceapa, căței de usturoi zdrobiți, frunzele de dafin, boabele de piper și sarea.
Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic, se acoperă și se gătește timp de 3 ore, până când limba este moale la atingere și fragedă.
Îndepărtați învelișul asemănător pielii:
Scoateți limba din apă și lăsați să se răcească câteva minute.
Observați acoperirea de culoare deschisă a pielii peste cea mai mare parte a limbii. Folosind degetele și / sau un cuțit mic ascuțit, îndepărtați această acoperire și aruncați-o.
Observați peticul dur de carne în care limba s-ar atașa de fundul gurii. Arturo îndepărtează acest plasture (la fel ca mama lui când pregătește limba) pentru că este puțin dur. Totuși, este perfect comestibil, așa că păstrați-l atașat dacă doriți.
Feliați și sautați limba: feliați limba în felii de 1/4 inch. (Dacă nu pregătiți întreaga limbă pentru tacos, puteți returna orice limbă pe care nu o feliați în apa de gătit pentru a o înmuia.)
Se incinge putin ulei intr-o tigaie pe mediu inalt si se calesc feliile pe ambele parti pana se rumenesc usor.
Scoateți din tigaie și feliați mai întâi în fâșii, apoi din nou transversal, astfel încât să ajungeți cu cuburi mici.
Asamblați tacos: înmuiați tortilla fie gătind pe aragaz până când apar buzunare de aer în ele, fie în cuptorul cu microunde (aproximativ 10 secunde pe tortilla).
Așezați o lingură mare de carne în centrul unei tortilla.
Adăugați o lingură de salsa verde și niște avocado tocat, ceapă și coriandru proaspăt tocat.
Se ornează cu felii de ridiche.