Carne De Vită Satay

Carne De Vită Satay
Această rețetă servește 24 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 88 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți usturoi, scallions, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne De Vită Satay, Carne De Vită Satay, și Pui (Sau Carne De Vită) Satay pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați carnea de vită împotriva bobului în fâșii late de 1/2 inci și așezați-o într-o pungă mare resigilabilă. Într-un castron, amestecați împreună sosul de soia, uleiul, sucul de lămâie, zahărul brun, usturoiul și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă marinata în pungă peste carnea de vită. Sigilați punga și aruncați pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Așezați punga într-un castron mare și puneți-o la frigider pentru a marina cel puțin 1 oră sau atâta timp cât peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Pentru a servi: Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Filetați 24 din fâșiile de vită pe frigarui. Ungeți porțile grătarului și așezați carnea de vită pe grătar. Dacă doriți, rezervați fâșiile de vită rămase și marinada pentru o altă utilizare, cum ar fi rețeta rotundă 2 Carne de vită și varză se amestecă. Gatiti frigaruile 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Se scoate de pe foc, se așază pe un platou de servire și se presară cu scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
6
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista