Carne de vită Rendang este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 894 calorii, 60g de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 8.98 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 25 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână filet, zahăr, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este grozav. Încercați Carne De Vită Indoneziană Rendang (Rendang Sapi), Carne De Vită Rendang, și Rendang de vită cu Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți nuca de cocos în wok la foc mediu și prăjiți uscat până se rumenesc. Se răcește ușor înainte de a măcina fin în mortar și pistil sau în robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Tăiați ardeii iute în lungimi de 1 inch. Se înmoaie în apă fierbinte până se înmoaie. Aruncați jumătate din semințe și așezați ardeii iute într-o cană de blender electric cu șalotă, usturoi, ghimbir, galangal, turmeric și iarbă de lămâie. Dacă doriți un rendang mai fierbinte, adăugați ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Galangal
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Turmeric
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se adaugă 1/2 cană de apă și se macină într - o pastă-dar nu prea fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Puneți pasta de condimente, carnea de vită, laptele de cocos și apa într-un wok încăpător. Se aduce la fierbere și se fierbe la foc mediu, amestecând din când în când până când amestecul este bine redus și suprafețe groase și uleioase—cel puțin 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De Condimente
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Adăugați nucă de cocos prăjită măcinată, frunze de turmeric (dacă se utilizează), frunze de tei kaffir, sare, zahăr și Asam keping (dacă se utilizează). Gatiti inca 5-10 minute, gustati si ajustati condimentele daca este necesar. Scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Turmeric
Stropi în Formă De Inimă
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper