Carne de vită ' N ' Brânză Pâine franceză

Carne de vită ' N ' Brânză Pâine franceză
Reteta de carne de vită ' N ' Brânză Pâine franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,28 USD pe porție. O porție conține 450 calorii, 24g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de salsa, carne de vită măcinată, brânză Cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Muschiulet de vita incrustat cu piper pe rosii de vita cu branza de capra, ceapa prajita frantuzeasca si sos de otet Balsamic, Pâine franceză umplută cu carne de vită, și Pâine Franceză Umplută Cu Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă salsa, ardeiul verde, măslinele, sarea, pudra de chili, usturoiul și chimenul.
2
Scoateți din căldură.
3
Tăiați pâinea pe jumătate pe lungime; așezați pe o foaie de copt.
4
Întindeți amestecul de carne pe părțile tăiate; presărați brânză.
5
Coaceți la 450 de minute timp de 10-15 minute sau până când brânza este topită.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista