Carne de vită măcinată și tăiței

Carne de vită măcinată și tăiței
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită și tăiței. Această rețetă servește 4 și costă 2,52 USD pe porție. O porție conține 359 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciuperci, tăiței de ou extra-largi, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Taitei Thailandezi Cu Carne De Vită, Sfaturi de carne de vită cu tăiței de ou (inspirate din cine de vis), și Fidea spaniolă și carne de vită măcinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez de 4 litri, gătiți carnea de vită, ceapa și ardeiul gras la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este bine gătită; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Se amestecă ingredientele rămase.
3
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 10 până la 12 minute sau până când tăiței sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista