Carne De Vită Mandarină
Carnea de vită mandarină este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 471 calorii, 26g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați portocalele mandarine în sirop, pastă de usturoi, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este remarcabil. Încercați Carne De Vită Mandarină, Carne De Vită Mandarină, și Carne De Vită Mandarină Cu Fasole Lungă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii groase de 1/8 inch. Înveliți o tigaie mare sau wok cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu - mare până când este fierbinte.
Adăugați friptură și ghimbir; gatiti 3 minute sau pana cand friptura este gata.
Scoateți friptura din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Puneți broccoli în tigaie; adăugați 1/4 cană consomm de vită. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și gătiți 2 până la 3 minute sau până când broccoli este crocant/fraged.
Scurgeți portocalele, rezervând lichid. Pune portocalele deoparte.
Combinați lichidul portocaliu rezervat, consomm de vită rămas, pasta de usturoi și amidonul de porumb, amestecând bine.
Se toarnă peste broccoli; se amestecă ceapa și friptura. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa usor. Amestecați ușor portocalele.