Barbecue Beefwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $2.07 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 408 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați catsup, ulei vegetal, fum lichid și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Rețete similare sunt Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Grătar Freca, și Grătar Cu Șuncă.
Instrucțiuni
1
Tăiați grăsimea din friptură. Înveliți un cuptor olandez cu spray de gătit; se pune la foc mediu până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați friptură; gatiti pana se rumeneste pe toate partile, intorcand frecvent.
3
Scoateți friptura din tigaie; ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Combinați catsup și următoarele 7 ingrediente, amestecând bine. Întoarceți friptura în tigaie și turnați amestecul catsup peste friptură. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 4 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți friptura din tigaie, rezervând sosul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați friptura să se răcească ușor. Tăiați carnea cu 2 furculițe și reveniți la tigaie. Acoperiți și gătiți la foc mediu până se încălzește bine, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Combinați varza și morcovul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8
Combinați oțetul și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță; aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
9
Se toarnă peste amestecul de varză și se aruncă ușor. Lingură aproximativ 1/2 cană amestec de carne pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; acoperiți fiecare cu 1/4 cană amestec de varză și o jumătate de COC rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Leese-Fitch Zinfandel. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.