Carne De Vită Kelaguen
Carnea de vită Kelaguen ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 250 de calorii, 24g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână friptură de flanc de vită, sos de soia, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sparanghel învelit cu carne de vită Garlicky – aperitivul Perfect pentru iubitorii de carne de vită, Beef Rouladen (rulouri germane de vită umplute cu murături și slănină), și Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini.
Instrucțiuni
Se toarnă suc de lămâie, sos de soia și Tabasco într-un castron mare de sticlă. Se amestecă ceapa verde și carnea de vită.
Adăugați suc de lămâie suplimentar, dacă este necesar, pentru a acoperi carnea de vită.
Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de o oră, până când carnea capătă o culoare maro-cenușie și apare gătită.