Carne De Vită Japoneză

Friptura japoneză de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $6.43 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 436 calorii, 35g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Dacă aveți amidon de porumb, ardei, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 192 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne De Vită Chow Fun (Carne De Vită & Tăiței Se Amestecă Fry), Carne De Vită Chow Fun (Carne De Vită & Tăiței Se Amestecă Fry), și Carne De Vită Chow Fun (Carne De Vită & Tăiței Se Amestecă Fry).
Instrucțiuni
Feliați carnea de vită în fâșii foarte subțiri.
Se amestecă amidonul de porumb, bulionul, soia și zahărul până se omogenizează. Pune deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei în oală sau wok la foc mare.
Se adaugă carnea de vită în 2 loturi și se prăjește până se rumeneste. Pune carnea de vită deoparte.
Adăugați 1 lingură de ulei.
Adăugați ciupercile, varza, ardeii, țelina și ceapa verde în 2 loturi și amestecați la foc mediu până când sunt fragede. Puneți legumele deoparte.
Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se adaugă. Gatiti pana cand amestecul fierbe si se ingroasa, amestecand continuu. Întoarceți carnea de vită și legumele în saucepot și încălziți.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken]()
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Aromele fumurii duc într-un gust incredibil de mătăsos, sărat și articulat; floare de cireș și grohotiș în ultra hi-def; o ciupire delicată de fir de chile pe finisaj nu împiedică complexitatea răcoroasă. Nu-mi amintesc o epocă mai bună a acestui vin.