Carne de vită fiartă cu pere și ghimbir proaspăt

Carne de vită fiartă cu pere și ghimbir proaspăt
Carnea de vită fiartă cu pere și ghimbir proaspăt este o fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 289 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de fructe de ienupăr, căței de usturoi, crenguțe de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Încercați Carne de vită fiartă cu pere și ghimbir proaspăt, Pere fierte cu glazură de soia-ghimbir, și Carne de vită cu ghimbir proaspăt și Murat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Stand oase gât (closetogether pentru sprijin), partea de carne în sus, în rowin grele tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Pui BroilerPui Broiler
2
Perie meatytops cu ulei; se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se fierbe până când carnea este maro, întorcându-setigaie pentru gătit chiar, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
4
Transferați oasele pe foaia de copt cu margini.Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Așezați tigaia peste 2 arzătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Adăugați 1/4 cană de ulei, ceapă, țelină și morcovi.Saut la foc mediu-mare pana cand se inmoaie si incepe sa se rumeneasca, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Transferați 1 cană de amestec de legume la miccastron și rezervă pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
8
Adăugați ghimbir și usturoi în tigaie; se amestecă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se adaugă vin și se fierbe până se reduceglazură, aproximativ 5 minute. Întoarceți oasele gâtuluila tigaie, aranjând partea plată în jos într-un singur strat. Nestle în crengute de ierburi, frunze de dafin șifructe de ienupăr. Sus cu picioarele de porc, tăiate lateralîn jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Fructe De PadureFructe De Padure
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se toarnă bulionul și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
11
Acoperiți bine tigaia de prăjire cu folieși puneți-o în cuptor. Braise până când carnea este foartetendru și căderea oaselor, aproximativ 3 ore.Folosind clești, transferați oasele gâtului pe rimfoaie de copt pentru a se răci. Aruncați picioarele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CleșteClește
CuptorCuptor
12
Strecurați sucurile de tigaie într-un castron mare,apăsând pe solide în strecurătoare pentru a elibera toate sucurile; aruncați solidele. Lingură toată suprafața fatoff a sucurilor de tigaie, rezervând 1 lingură de grăsime pentru sos. Returnați sucurila tigaie. Se fierbe peste 2 arzătoare până lareduceți la 3 1/2 căni, aproximativ 20 de minute,amestecând ocazional bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
SitaSita
BolBol
13
Transferați sucurile în oală mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Adăugați rezervat1 cană amestec de legume. Se amestecă 1 lingură de grăsime și făină conservate într-un castron mic pentru a pastă netedă; se amestecă în sos. Se fierbe până laredus la 3 1/2 cani, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
15
Adaugăpere la sos. Fierbeți perele, neacoperite, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
SosSos
16
Trageți toată carnea de pe oase; tăiați carneabucăți de dimensiuni mușcătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
17
Se presară ușor cusare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
18
Se amestecă carnea în sosoală. Faceți înainte: tocană se poate face 1 ziînainte. Se răcește 1 oră; acoperiți și refrigerați.Reîncălziți înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TocanăTocană
CarneCarne
19
Lingură tocană în castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
20
Stropițicu pătrunjel tocat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
21
* Disponibil în secțiunea spice a mostsupermarket-urilor.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista