Carnea de vită fiartă cu pere și ghimbir proaspăt este o fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 289 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de fructe de ienupăr, căței de usturoi, crenguțe de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Încercați Carne de vită fiartă cu pere și ghimbir proaspăt, Pere fierte cu glazură de soia-ghimbir, și Carne de vită cu ghimbir proaspăt și Murat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul. Stand oase gât (closetogether pentru sprijin), partea de carne în sus, în rowin grele tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Pui Broiler
2
Perie meatytops cu ulei; se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Gătit
3
Se fierbe până când carnea este maro, întorcându-setigaie pentru gătit chiar, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
4
Transferați oasele pe foaia de copt cu margini.Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
5
Așezați tigaia peste 2 arzătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
6
Adăugați 1/4 cană de ulei, ceapă, țelină și morcovi.Saut la foc mediu-mare pana cand se inmoaie si incepe sa se rumeneasca, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
Ulei De Gătit
7
Transferați 1 cană de amestec de legume la miccastron și rezervă pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sos
8
Adăugați ghimbir și usturoi în tigaie; se amestecă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se adaugă vin și se fierbe până se reduceglazură, aproximativ 5 minute. Întoarceți oasele gâtuluila tigaie, aranjând partea plată în jos într-un singur strat. Nestle în crengute de ierburi, frunze de dafin șifructe de ienupăr. Sus cu picioarele de porc, tăiate lateralîn jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Fructe De Padure
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se toarnă bulionul și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
11
Acoperiți bine tigaia de prăjire cu folieși puneți-o în cuptor. Braise până când carnea este foartetendru și căderea oaselor, aproximativ 3 ore.Folosind clești, transferați oasele gâtului pe rimfoaie de copt pentru a se răci. Aruncați picioarele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Clește
Cuptor
12
Strecurați sucurile de tigaie într-un castron mare,apăsând pe solide în strecurătoare pentru a elibera toate sucurile; aruncați solidele. Lingură toată suprafața fatoff a sucurilor de tigaie, rezervând 1 lingură de grăsime pentru sos. Returnați sucurila tigaie. Se fierbe peste 2 arzătoare până lareduceți la 3 1/2 căni, aproximativ 20 de minute,amestecând ocazional bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Sita
Bol
13
Transferați sucurile în oală mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Adăugați rezervat1 cană amestec de legume. Se amestecă 1 lingură de grăsime și făină conservate într-un castron mic pentru a pastă netedă; se amestecă în sos. Se fierbe până laredus la 3 1/2 cani, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
15
Adaugăpere la sos. Fierbeți perele, neacoperite, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Sos
16
Trageți toată carnea de pe oase; tăiați carneabucăți de dimensiuni mușcătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
17
Se presară ușor cusare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
18
Se amestecă carnea în sosoală. Faceți înainte: tocană se poate face 1 ziînainte. Se răcește 1 oră; acoperiți și refrigerați.Reîncălziți înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tocană
Carne
19
Lingură tocană în castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
20
Stropițicu pătrunjel tocat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
21
* Disponibil în secțiunea spice a mostsupermarket-urilor.