Carne de vită fiartă asiatică cu salată mărunțită fierbinte și acră

Carne de vită fiartă asiatică cu salată mărunțită fierbinte și acră
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 213 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de coadă de vită pe os, ceapă, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bere coadă de vită fiert cu crupe de usturoi, Crock-Pot Stil Asiatic Carne De Vită Mărunțită, și Duminică Aragaz Lent: Carne De Vită Mărunțită Din Asia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Punctul de o tocană, ar trebui să meargă fără a spune, este aroma sa, mai degrabă decât forma sa. Deci, în timp ce fâșiile crocante de salată de morcov, scallion și ardei gras, aduc culoare și frumusețe studiului altfel maro, textura și mușcătura lor cu aromă asiatică oferă partenerul perfect pentru condimentarea aromată bogată a tocăniței moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
TocanăTocană
2
Gătirea tibiei pe os îmi oferă o anumită plăcere primitivă, iar carnea se topește și mai mult tandrețe, dar puteți cumpăra coadă de vită cubată de pe os (sau altă carne de tocană, dacă trebuie), caz în care nu veți avea nevoie la fel de mult în greutate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Carne De VităCarne De Vită
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Împreună cu tocană și toppingul său crocant, fierbinte și acru, servesc păstârnac și cartofi cu piure de gingery, ghimbirul oferind un ecou dezactivat al tonurilor din Asia de Sud-Est. În timp ce un castron simplu de orez ar fi o alternativă amendă, știu că mash aromatice face pentru fantastic, chiftele de cartofi de foc a doua zi sau cam asa ceva după.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
PăstârnacPăstârnac
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Pentru carnea de vită: Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Puneți și curățați ceapa și curățați și feliați aproximativ ghimbirul și puneți-l în procesor cu căței de usturoi decojiți și coriandru. Blitz până se toacă fin, apoi se încălzește uleiul într-un cuptor olandez mare și se prăjește ușor acest amestec, până se moale și începe să se prindă în tigaie; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute, la foc mediu și cu agitare regulată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se toarnă vinul chinezesc (sau sherry) și se lasă să se baloneze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați sosul de soia, zahărul brun, bulionul, sosul de stridii și oțetul. Aduceți la fierbere, apoi aruncați bețișoarele de scorțișoară și anasonul stelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Sos De StridiiSos De Stridii
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
8
Adăugați bucățile de coadă de vită și lăsați totul să ajungă din nou la un balon, apoi fixați pe un capac și puneți-l în cuptor timp de 2 ore (friptura obișnuită de tocană poate dura mai mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Scoateți cuptorul olandez cu grijă din cuptor și, folosind o lingură perforată, scoateți carnea de vită într-un vas rezistent la cuptor, acoperiți cu folie de aluminiu și păstrați cald în cuptor, în timp ce fierbeți puternic sosul în cuptorul olandez de pe aragaz, fără capac, până când s-a redus cu aproximativ jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Pentru salată: curățați morcovii, tăiați-i în felii lungi, apoi julienne-i (adică tăiați în fâșii asemănătoare chibritului). Tăiați și înjumătățiți scallions și apoi julienne, de asemenea. Semințe de ardei iute și, de asemenea, tăiate în juliennes, și se toacă fin cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
11
Combinați toate legumele julienned și cilantro tocat într-un bol. Într-un alt castron amestecați sucul de lămâie, sosul de pește și zahărul superfin și îmbrăcați legumele cu acesta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
Sos De PeșteSos De Pește
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
12
Pentru servire: aranjați carnea de vită pe un platou de servire și turnați peste sosul redus peste carne, apoi îmbrăcați blatul cu salata mărunțită fierbinte și acră. Dacă utilizați cuburi de carne de tocană, mai degrabă decât felii de coadă, probabil că ați face mai bine să folosiți un vas mai adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
13
Faceți Notă Înainte: gătiți carnea de vită timp de 1 3/4 ore, apoi transferați într-un castron pentru a se răci. Se acoperă, se dă la frigider și se păstrează la frigider până la 2 zile. Când este gata de utilizare, întoarceți carnea de vită în cuptorul olandez și încălziți ușor până când sosul fierbe. Acoperiți și reveniți la cuptor timp de 30 de minute sau până când carnea de vită este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Transferați carnea într-un vas rezistent la cuptor și terminați sosul conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
15
Freeze notă: gatiti și se răcește ca mai sus, apoi se congela timp de până la 3 luni într-un recipient etanș. Dezghețați peste noapte în frigider și reîncălziți și terminați ca mai sus.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este înregistrări pe teren Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere Granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Bucătăriiasiatic
Revista