Carne de vită, fasole neagră și Chili de dovlecei

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită, fasolea neagră și ardeiul iute ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 300 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de roșii, fasole, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Suc De Fructe-Chili De Fasole Neagră, Chili de dovlecei de fasole neagră și Butternut, și Curcan, dovlecei și Chili de fasole neagră.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in ulei 5-6 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
Scoateți din cratiță; pus deoparte.
Scurgeți grăsimea din cratiță.
În aceeași cratiță și cu căldură încă pe mediu-mare, adăugați 1 lingură de ulei rămas, dovlecelul, ceapa și 1/2 linguriță de sare. Gatiti, amestecand ocazional, 3 pana la 4 minute sau pana cand dovlecelul incepe sa se rumeneasca.
Adăugați carnea de vită gătită în cratiță, apoi adăugați roșiile, fasolea neagră, dovleacul, chimenul, ardeiul roșu și pudra de chili. Gatiti 12-15 minute, amestecand ocazional, pana cand dovlecelul este fraged. Se condimentează cu sare și piper.
Se servește cu ceapă verde presărată deasupra.