Carne De Vită Curry Cu Sos De Jad
Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 12 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți frigarui din lemn, mccormick gourmet repertoriu indian curry powder, mccormick gourmet repertoriu garam masala, și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne De Vită Curried Kabobs, Carne De Vită Curried Kabobs, și Carne De Vită Cu Sos De Hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui de lemn în apă 30 de minute.
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt).
Bateți împreună uleiul de arahide și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare până se omogenizează.
Adăugați bucăți de friptură și aruncați pentru a acoperi. Filetați carnea de vită pe frigarui.
Carne de vită la grătar, acoperită cu capac la grătar, peste 350 până la 400 (mediu-mare) la foc, 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați frigarui pe un platou de servire și stropiți cu sos de jad.
Se presară cu nucă de cocos prăjită.