Carne De Vită Curry Cu Sos De Jad

Carne De Vită Curry Cu Sos De Jad
Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 12 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți frigarui din lemn, mccormick gourmet repertoriu indian curry powder, mccormick gourmet repertoriu garam masala, și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne De Vită Curried Kabobs, Carne De Vită Curried Kabobs, și Carne De Vită Cu Sos De Hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați frigarui de lemn în apă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
2
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt).
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Bateți împreună uleiul de arahide și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați bucăți de friptură și aruncați pentru a acoperi. Filetați carnea de vită pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Carne de vită la grătar, acoperită cu capac la grătar, peste 350 până la 400 (mediu-mare) la foc, 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Așezați frigarui pe un platou de servire și stropiți cu sos de jad.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Se presară cu nucă de cocos prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista