Carne de vită cu vin roșu

Carne de vită cu vin roșu
Carnea de vită cu vin roșu necesită în jur 2 ore de la început până la sfârșit. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, piper măcinat, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare includ Tocană De Vită Cu Vin Roșu, Carne De Vită În Vin Roșu, și Tocană De Vită Cu Vin Roșu.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate62
Revista