Carne De Vită Burgundă
Carnea de vită Burgundia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 398 calorii, 33g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de făină, bulion de vită, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Vită Burgundă, Burgundia De Vită, și Carne De Vită Burgundă.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de vită în cuburi de 1 inch. Se topește scurtarea în cuptorul olandez.
Gatiti carnea de vita la scurtare la foc mediu pana se rumeneste; elimina. Gatiti ceapa si ciupercile in cuptorul olandez, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda, adaugand scurtarea daca este necesar.
Scoateți ciupercile și ceapa; acoperiți și refrigerați.
Întoarceți carnea de vită la cuptorul olandez; se presară cu făină, sare, maghiran, cimbru și piper. Se amestecă bulion și visiniu.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 1 1/4 ore sau până când carnea de vită este fragedă. (Lichidul ar trebui să acopere doar carnea de vită.) Dacă este necesar, amestecați bulion suplimentar și visiniu (1 parte bulion la 2 părți visiniu).
Adăugați ciuperci și ceapă; se încălzește, amestecând ocazional.