Carne de porc și mango

Carne de porc și mango
Carnea de porc și mango ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și rețetă ketogenă servește 4 și costă 5,49 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 95 g de proteine, 72 g de grăsimi și un total de 1139 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână muschi de porc, chile serrano, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 76%. Acest scor este solid. Kebaburile de porc și mango, Kebaburile de porc și mango și Picadillo de porc și mango sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Muschi De Porc, Aproximativ 2 Lire Sterline1 Muschi De Porc, Aproximativ 2 Lire Sterline
2
Încălziți ulei de canola la 375 de grade F pentru prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschi De Porc, Aproximativ 2 Lire SterlineMuschi De Porc, Aproximativ 2 Lire Sterline
3
Marinați carnea de porc cu sosul pick-a-peppa timp de 1 oră. Într-un castron mediu, combinați mango, ceapa, ardeiul, chile, oțetul, 3/4 cană ulei de măsline, coriandru, suc de lămâie, sare și piper negru. Se da la frigider pana este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ceai, Feliați Subțiri Pentru Ornat3 Ceai, Feliați Subțiri Pentru Ornat
Ceai Verde, Feliați Subțiri Pentru OrnatCeai Verde, Feliați Subțiri Pentru Ornat
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți carnea de porc din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Încinge o tigaie mare cu 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu-înalt și se prăjește muschiul de porc pe ambele părți până se rumenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Dați la cuptor timp de 8 până la 10 minute sau până când temperatura internă este de 140 de grade F. Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Prăjiți pătlaginile până se rumenesc și puneți-le pe un prosop de hârtie pentru a se scurge. Sărați pătlaginele cât sunt fierbinți. Pentru a servi, tăiați muschiul de porc în medalioane și așezați-l în jurul farfurii. Se pune salsa de mango pe medalioanele de porc și se stropesc cu ceai tăiat felii, pentru ornat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Medalioane De PorcMedalioane De Porc
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Carne De PorcCarne De Porc
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dientes De AjoDientes De Ajo
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Așezați o movilă de pătlagină în centrul farfuriei și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate73
Revista