Carne de porc și mango

Carne de porc și mango
Carnea de porc și mango ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și rețetă ketogenă servește 4 și costă 5,49 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 95 g de proteine, 72 g de grăsimi și un total de 1139 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână muschi de porc, chile serrano, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 76%. Acest scor este solid. Kebaburile de porc și mango, Kebaburile de porc și mango și Picadillo de porc și mango sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Muschi De Porc, Aproximativ 2 Lire Sterline1 Muschi De Porc, Aproximativ 2 Lire Sterline
2
Încălziți ulei de canola la 375 de grade F pentru prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschi De Porc, Aproximativ 2 Lire SterlineMuschi De Porc, Aproximativ 2 Lire Sterline
3
Marinați carnea de porc cu sosul pick-a-peppa timp de 1 oră. Într-un castron mediu, combinați mango, ceapa, ardeiul, chile, oțetul, 3/4 cană ulei de măsline, coriandru, suc de lămâie, sare și piper negru. Se da la frigider pana este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ceai, Feliați Subțiri Pentru Ornat3 Ceai, Feliați Subțiri Pentru Ornat
Ceai Verde, Feliați Subțiri Pentru OrnatCeai Verde, Feliați Subțiri Pentru Ornat
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scoateți carnea de porc din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Încinge o tigaie mare cu 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu-înalt și se prăjește muschiul de porc pe ambele părți până se rumenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Dați la cuptor timp de 8 până la 10 minute sau până când temperatura internă este de 140 de grade F. Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Prăjiți pătlaginile până se rumenesc și puneți-le pe un prosop de hârtie pentru a se scurge. Sărați pătlaginele cât sunt fierbinți. Pentru a servi, tăiați muschiul de porc în medalioane și așezați-l în jurul farfurii. Se pune salsa de mango pe medalioanele de porc și se stropesc cu ceai tăiat felii, pentru ornat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Medalioane De PorcMedalioane De Porc
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Carne De PorcCarne De Porc
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dientes De AjoDientes De Ajo
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Așezați o movilă de pătlagină în centrul farfuriei și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate73
Revista