Carne de porc și Crackling cu cartofi Hassel înapoi

Carne de porc și Crackling cu cartofi Hassel înapoi
Cotlet de porc și trosnituri cu Hassel înapoi cartofi este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 87G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 1296 calorii. Pentru $ 6.24 pe portie, această rețetă acoperă 62% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cidru de mere, cimbru, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Cotlet de porc rulat cu ierburi cu crackling, Carne de porc cu cartofi, și Friptură de porc și cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: echipament Special: sfoară de măcelar, o tigaie de prăjire și rack echipament Special: Masher de cartofi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
2
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scor coaja, folosind fante lungi, paralele 1/8 la 1/4-inch afară pe lățimea de cotlet; aveți grijă să taie doar la jumătatea drumului la carnea (a se vedea nota Cook**). Frecați coaja cu sarea, asigurându-vă că sarea este frecată bine în fante. Frecați coaja cu 1/2 din uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Întoarceți coapsa și frecați partea de carne cu uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Așezați usturoiul, cimbrul și rozmarinul pe carne. Folosind sfoara măcelarului, legați ierburile de coapse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
6
Așezați coapsa pe un suport într-o tigaie și prăjiți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
7
Scoateți din cuptor și aranjați cartofii în partea de jos a suportului de prăjire. Reduceți căldura la 425 de grade F. întoarceți friptura la cuptor pentru a găti timp de 1 oră suplimentară sau până când un termometru citit instantaneu înfipt în centrul coapsei ajunge la 150 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți din cuptor și lăsați coapsa să se odihnească timp de 30 de minute; temperatura internă va continua să crească cu aproximativ 10 grade F, iar coapsa va termina de gătit în timp ce se odihnește (Vezi nota bucătarului***).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Feliați "crăpăturile" (pielea crunch) în 1 bucată și tăiați în benzi de 1/4 inci. Feliați coapsa de porc în felii de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
10
Serviți coapsa de porc caldă cu crăpături, cartofi Hassel înapoi și chutney de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
11
Puneți un cartof în palma unei linguri de lemn. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a face tăieturi la 3/4 din lățimea fiecărui cartof la o distanță de aproximativ 1/8 inci. Aruncați cartofii cu ulei de măsline, 1 lingură de sare și piper într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
12
Așezați cartofii în fundul unei tigaie, distanțate uniform. Gatiti sub friptura in ultima ora de gatit, pana cand furculita este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
13
Scoateți din cuptor și presărați cu sare și piper suplimentar, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Adăugați ceapa și 1 lingură de sare și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
16
Se sotează până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
17
Adăugați cidrul de mere și creșteți la foc mare. Reduceți cidrul până aproape evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
18
Adăugați oțetul și 1 cană de zahăr; se amestecă până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
19
Adăugați merele și anasonul stelar. Acoperiți și reduceți căldura la mediu. Gatiti timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
20
Scoateți capacul și continuați să gătiți până se îngroașă, aproximativ 10 minute; amestecând frecvent.
21
Adăugați 1/3 cană de zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
22
Îndepărtați anasonul stelar și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
23
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
24
Serviți cald sau la temperatura camerei cu mâncăruri de porc, pui sau curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista