Carne de porc și Crackling cu cartofi Hassel înapoi

Carne de porc și Crackling cu cartofi Hassel înapoi
Cotlet de porc și trosnituri cu Hassel înapoi cartofi este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 87G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 1296 calorii. Pentru $ 6.24 pe portie, această rețetă acoperă 62% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cidru de mere, cimbru, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Cotlet de porc rulat cu ierburi cu crackling, Carne de porc cu cartofi, și Friptură de porc și cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: echipament Special: sfoară de măcelar, o tigaie de prăjire și rack echipament Special: Masher de cartofi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Scor coaja, folosind fante lungi, paralele 1/8 la 1/4-inch afară pe lățimea de cotlet; aveți grijă să taie doar la jumătatea drumului la carnea (a se vedea nota Cook**). Frecați coaja cu sarea, asigurându-vă că sarea este frecată bine în fante. Frecați coaja cu 1/2 din uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Întoarceți coapsa și frecați partea de carne cu uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Așezați usturoiul, cimbrul și rozmarinul pe carne. Folosind sfoara măcelarului, legați ierburile de coapse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
6
Așezați coapsa pe un suport într-o tigaie și prăjiți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Scoateți din cuptor și aranjați cartofii în partea de jos a suportului de prăjire. Reduceți căldura la 425 de grade F. întoarceți friptura la cuptor pentru a găti timp de 1 oră suplimentară sau până când un termometru citit instantaneu înfipt în centrul coapsei ajunge la 150 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Scoateți din cuptor și lăsați coapsa să se odihnească timp de 30 de minute; temperatura internă va continua să crească cu aproximativ 10 grade F, iar coapsa va termina de gătit în timp ce se odihnește (Vezi nota bucătarului***).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Feliați "crăpăturile" (pielea crunch) în 1 bucată și tăiați în benzi de 1/4 inci. Feliați coapsa de porc în felii de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
10
Serviți coapsa de porc caldă cu crăpături, cartofi Hassel înapoi și chutney de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
11
Puneți un cartof în palma unei linguri de lemn. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a face tăieturi la 3/4 din lățimea fiecărui cartof la o distanță de aproximativ 1/8 inci. Aruncați cartofii cu ulei de măsline, 1 lingură de sare și piper într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Așezați cartofii în fundul unei tigaie, distanțate uniform. Gatiti sub friptura in ultima ora de gatit, pana cand furculita este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
13
Scoateți din cuptor și presărați cu sare și piper suplimentar, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
14
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Adăugați ceapa și 1 lingură de sare și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
16
Se sotează până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
17
Adăugați cidrul de mere și creșteți la foc mare. Reduceți cidrul până aproape evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
18
Adăugați oțetul și 1 cană de zahăr; se amestecă până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
19
Adăugați merele și anasonul stelar. Acoperiți și reduceți căldura la mediu. Gatiti timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
20
Scoateți capacul și continuați să gătiți până se îngroașă, aproximativ 10 minute; amestecând frecvent.
21
Adăugați 1/3 cană de zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
22
Îndepărtați anasonul stelar și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
23
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
24
Serviți cald sau la temperatura camerei cu mâncăruri de porc, pui sau curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista