Carne de porc tigaie și ardei este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 866 calorii, 135g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.05 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână usturoi, pastă de roșii, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Ardei Umpluți Cu Tigaie, Peppers și Greens Skillet Hash, și Skillet Pui, Ardei Și Roșii.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul. Feliați carnea de porc pe un unghi în bucăți groase de 1 inch; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare; adăugați 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și ardeii grași; condimentează cu 1/2 linguriță de sare și gătește până când legumele sunt crocante-fragede și ușor rumenite, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Transferați pe o farfurie.
5
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați carnea de porc și căutați la foc mare până se rumenesc, 2 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Transferați carnea de porc pe farfurie cu ceapa și ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Reduceți focul la mediu și adăugați usturoiul, salvia și pasta de roșii în tigaie. Gatiti, amestecand, pana cand pasta de tomate devine rosie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Usturoi Goya®
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Se adaugă feliile de pepperoncini și lichidul lor, apoi se toarnă vinul și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Adăugați bulionul și reveniți la foc mic. Aranjați carnea de porc într-un singur strat în tigaie; adăugați ceapa și ardeii și presărați brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Se transferă la cuptor și se fierbe până când carnea de porc este gătită, 4 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ