Carne De Porc În Stil Pibil

Carne De Porc În Stil Pibil
Carnea de porc în stil Pibil ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 253 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați oregano, sare kosher grosieră, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cochinita Pibil (Puerco Pibil), Cochinita Pibil, și Cochinita Pibil pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți tigaia medie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaia uscată și gătiți până se rumenesc în pete pe toate părțile, întorcându-se ocazional, aproximativ 8 minute pentru ceapă și 4 minute pentru usturoi. Miez și se toacă grosier ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați ceapa și usturoiul în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați suc de portocale și următoarele 7 ingrediente în blender; piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Transferați într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carne de porc. Sigilați punga, eliberând excesul de aer; întoarceți-vă la strat. Se răcește cel puțin 4 ore și până la 1 zi, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
6
Pentru grătarul cu cărbune, aprindeți 30 de brichete în starterul coșului de fum; se încălzește până la cenușiu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Scoateți raftul superior de pe grătar și așezați 1 tigaie de aluminiu de unică folosință pe 1 parte a grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
TigaieTigaie
8
Se toarnă brichete pe partea opusă a grătarului. Întoarceți raftul la grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Pentru grătarul cu gaz cu 2 arzătoare, scoateți raftul și așezați 1 tigaie de aluminiu de unică folosință pe 1 parte a grătarului. Raft de întoarcere; grătar ușor (foc mediu) pe partea opusă a tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
TigaieTigaie
10
Pentru grătarul cu gaz cu 3 arzătoare, scoateți raftul și așezați 1 tigaie de aluminiu de unică folosință în centrul grătarului. Întoarceți raftul și grătarul ușor pe ambele părți ale tigaiei (nu sub tigaie).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
TigaieTigaie
11
Pentru toate grătarele, periați suportul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
12
Așezați carnea de porc cu puțină marinată încă agățată de raft deasupra tigaiei. Închideți capacul; introduceți termometrul în orificiul din capac. Gatiti carnea de porc pana cand termometrul cu citire instantanee este introdus in centrul registrelor de friptura 195 buc.F, aproximativ 3 1/2 ore, mentinand temperatura interna a gratarelor la aproximativ 350 buc. f prin deschiderea si inchiderea orificiilor de ventilatie, Reglarea arzatoarelor cu gratar pe gaz sau adaugarea mai multor Brichete calde de la starterul de fum la gratarul cu carbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
TigaieTigaie
13
Transferați carnea de porc pe scândură și lăsați să se odihnească 10 minute. Scoateți și aruncați oasele și orice bucăți mari de grăsime. Folosind 2 furculițe sau cuțit mare, mărunțiți carnea de porc; transferați pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
14
Stropiți cu câteva linguri de picături din tigaie de aluminiu în grătar, dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Grătați tortilele până când sunt ușor carbonizate, aproximativ 10 secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
16
Serviți carne de porc cu tortilla, ceapă murată Yucatecan și salsa Habanero-roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Habanero ChiliHabanero Chili
TomateTomate
Dientes De AjoDientes De Ajo
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista