Carne De Porc În Stil Pibil

Carnea de porc în stil Pibil ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 253 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați oregano, sare kosher grosieră, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cochinita Pibil (Puerco Pibil), Cochinita Pibil, și Cochinita Pibil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaia uscată și gătiți până se rumenesc în pete pe toate părțile, întorcându-se ocazional, aproximativ 8 minute pentru ceapă și 4 minute pentru usturoi. Miez și se toacă grosier ceapa.
Transferați ceapa și usturoiul în blender.
Adăugați suc de portocale și următoarele 7 ingrediente în blender; piure până se omogenizează.
Transferați într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carne de porc. Sigilați punga, eliberând excesul de aer; întoarceți-vă la strat. Se răcește cel puțin 4 ore și până la 1 zi, întorcându-se ocazional.
Pentru grătarul cu cărbune, aprindeți 30 de brichete în starterul coșului de fum; se încălzește până la cenușiu.
Scoateți raftul superior de pe grătar și așezați 1 tigaie de aluminiu de unică folosință pe 1 parte a grătarului.
Se toarnă brichete pe partea opusă a grătarului. Întoarceți raftul la grătar.
Pentru grătarul cu gaz cu 2 arzătoare, scoateți raftul și așezați 1 tigaie de aluminiu de unică folosință pe 1 parte a grătarului. Raft de întoarcere; grătar ușor (foc mediu) pe partea opusă a tigaiei.
Pentru grătarul cu gaz cu 3 arzătoare, scoateți raftul și așezați 1 tigaie de aluminiu de unică folosință în centrul grătarului. Întoarceți raftul și grătarul ușor pe ambele părți ale tigaiei (nu sub tigaie).
Pentru toate grătarele, periați suportul cu ulei.
Așezați carnea de porc cu puțină marinată încă agățată de raft deasupra tigaiei. Închideți capacul; introduceți termometrul în orificiul din capac. Gatiti carnea de porc pana cand termometrul cu citire instantanee este introdus in centrul registrelor de friptura 195 buc.F, aproximativ 3 1/2 ore, mentinand temperatura interna a gratarelor la aproximativ 350 buc. f prin deschiderea si inchiderea orificiilor de ventilatie, Reglarea arzatoarelor cu gratar pe gaz sau adaugarea mai multor Brichete calde de la starterul de fum la gratarul cu carbune.
Transferați carnea de porc pe scândură și lăsați să se odihnească 10 minute. Scoateți și aruncați oasele și orice bucăți mari de grăsime. Folosind 2 furculițe sau cuțit mare, mărunțiți carnea de porc; transferați pe platou.
Stropiți cu câteva linguri de picături din tigaie de aluminiu în grătar, dacă doriți.
Grătați tortilele până când sunt ușor carbonizate, aproximativ 10 secunde pe fiecare parte.
Serviți carne de porc cu tortilla, ceapă murată Yucatecan și salsa Habanero-roșii.