Carne de porc în sos de Curry Penang
Carne de porc în sos de Curry Penang ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 420 calorii, 17g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți umăr de porc, sos de pește, pastă de curry penang și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Penang Curry Mee, Pastă De Curry Penang, și Supă de Curry Penang cu aragaz lent cu pui și Kale.
Instrucțiuni
Pentru a forma sosul: deschideți cutia de lapte de cocos și îndepărtați stratul superior de smântână groasă, în valoare de aproximativ 4 linguri. Se amestecă laptele rămas pentru a reincorpora crema de nucă de cocos.
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare, antiaderentă, cu capac și se pune la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați crema de nucă de cocos și pasta de curry. Se amestecă pasta până se rumeneste ușor și uleiul s-a separat de nuca de cocos din cremă. Tocmai ai spart nuca de cocos. Acum, adăugați 6 frunze de tei și amestecați de câteva ori.
Adăugați restul condimentelor: laptele de cocos, aproximativ 1/2 cană de apă pentru a subția amestecul, sosul de pește și apoi zahărul. Puteți adăuga mai multă sau mai puțină apă, în funcție de preferința dvs. pentru consistență. Se amestecă și se aduce la foc mic.
Adăugați cuburile de carne de porc și fierbeți ușor timp de 40 până la 50 de minute, până când carnea de porc este fragedă și sosul s-a redus cu două treimi până la jumătate din volumul inițial.
Se ornează cu restul frunzelor de tei kaffir.
Serviți imediat cu orez. Resturile se reîncălzesc bine, se fierb ușor câteva minute pentru a reîncălzi carnea de porc.