Carne De Porc Ușor De Gătit Lent

Carne De Porc Ușor De Gătit Lent
Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 200 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, chimen măcinat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Carne de porc la BlogHer Food 2013 + uimitor de ușor aragaz lent tras carne de porc, Salsa Verde Easy Slow Cooker Carne De Porc Trasă, și Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa și usturoiul într-un strat uniform în aragazul lent și turnați bulionul sau bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Combinați zahărul, pudra de chili, sarea măsurată, chimenul și scorțișoara într-un castron mic. Se usucă carnea de porc cu prosoape de hârtie. Frecați amestecul de condimente peste tot carnea de porc și așezați carnea deasupra cepei și usturoiului. Acoperiți și gătiți până când carnea de porc este fragedă cu furculița, aproximativ 6 până la 8 ore la maxim sau 8 până la 10 ore la minim.Opriți aragazul lent și scoateți carnea de porc pe o tăietură. Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un vas mediu rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
ScorțișoarăScorțișoară
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ChimenChimen
ZahărZahăr
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
SitaSita
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
3
Turnați amestecul de ceapă din aragazul lent prin strecurătoare și readuceți solidele în aragazul lent. Puneți lichidul strecurat deoparte.Dacă carnea de porc are un os, scoateți-l și aruncați-l. Folosind 2 furculițe, mărunțiți carnea în bucăți de mușcătură, aruncând orice bucăți mari de grăsime. Întoarceți carnea mărunțită în aragazul lent, adăugați sosul de grătar, dacă utilizați, și amestecați pentru a combina. Dacă nu utilizați sos de grătar, folosiți o lingură pentru a degaja și arunca grăsimea de pe suprafața lichidului de gătit strecurat, apoi adăugați 1/4 cană de lichid la un moment dat în aragazul lent până când carnea de porc este doar umezită. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
CeapăCeapă
OsOs
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
SitaSita
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista