Carne de porc prăjită cu salvie, rozmarin și usturoi

Carnea de porc prăjită cu salvie, rozmarin și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 394 calorii, 51G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați salvie plus 2 crenguțe, ulei de măsline extravirgin, usturoi plus 2 căței și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cotlet De Porc Cu Mere Salvie Rozmarin Și Usturoi, Rozmarin-salvie și usturoi filet de porc cu sos de afine sălbatice, și Carne De Porc Prăjită Cu Rozmarin Și Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 km F. Folosind un cuțit lung cu o lamă subțire sau un oțel curat de ascuțit, faceți un canal longitudinal prin centrul coapsei care trece de la un capăt la altul.
Amestecați Salvia tocată și rozmarinul într-un castron mic.
Adăugați usturoiul tocat și 1 lingură de ulei. Condimentați amestecul cu sare și piper, apoi treceți-l prin canal în carne (mi se pare cel mai ușor să lucrez de la ambele capete mai mult sau mai puțin simultan).
Condimentați Generos exteriorul coapsei cu sare și piper.
Încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare într-o tigaie rezistentă la cuptor suficient de mare pentru a ține coapsa. Rumenim carnea pe toate părțile și la fiecare capăt, aproximativ 8 minute în total.
Adăugați crenguțele de ierburi și usturoiul zdrobit în tigaie și dați-l la cuptor. Prăjiți timp de 15 minute, apoi întoarceți coapsele și prăjiți încă 15 minute, ungând din când în când cu picăturile de tigaie.
Scoateți tigaia din cuptor, acoperiți-o cu folie și lăsați-o deoparte la loc cald timp de 15 minute pentru a odihni carnea. Pentru a servi, tăiați coapsele în felii generoase, condimentați cu sare de mare și stropiți cu sucurile de tigaie.
Dacă prăjiți o coapsă mai mare și mai groasă, faceți două canale prin carne, astfel încât condimentul să poată fi mai bine distribuit. Gatiti coapsa mai mult timp.
Dacă doriți, puteți utiliza un termometru pentru carne pentru a verifica temperatura. Prefer carnea de porc gătită, așa că este încă puțin roz în centru. Vă puteți aștepta la o lectură înainte de repausul final de aproximativ 135 de metri cubi F. Dacă vă place carnea de porc mai bine gătită, gătiți-o până când temperatura internă ajunge la 150 de metri cubi F.
De la sare la gust: cheile pentru o Gătit încrezător și delicios de Marco Canora cu Catherine Young, 8009 Rodale Inc.