Carne De Porc Prăjită Cu Linte
Carnea de porc prăjită cu linte este o lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 447 calorii. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați filetul de porc, vinul, pesmetul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Burtă Prăjită Lent De Carne De Porc Cu Linte Puy, Balsamic-carne de porc glazurată cu linte, și Cotlete De Porc Cu Fenicul Fiert Și Linte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Combinați lintea, dovlecelul, frunzele de dafin și 2 1/2 căni de apă într-o cratiță. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu scăzut, se acoperă și se gătește până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Între timp, amestecați muștarul și cimbrul într-un bol mic; periați peste tot carnea de porc.
Așezați carnea de porc pe o foaie de copt și presărați cu pesmetul.
Transferați la cuptor și prăjiți până când un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 145 de grade F, 20 până la 25 de minute.
Între timp, combinați slănina, șalotele și țelina într-o tigaie medie și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până când slănina este crocantă și șalotele sunt aurii, aproximativ 8 minute.
Adăugați vinul și gătiți până se evaporă, încă 5 minute. Se amestecă pătrunjelul.
Scoateți carnea de porc din cuptor, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți amestecul de linte între plăci. Feliați carnea de porc și serviți cu linte. Puneți amestecul de slănină deasupra.
Fotografie de Antonis Achilleos