Carne De Porc Prăjită Cu Ierburi
Carnea de porc prăjită cu ierburi este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,93 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 76g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 512 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Friptură De Porc Cu Ierburi, Friptură De Coaste De Porc Cu Ierburi, și Friptură De Porc Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Puneți ierburile proaspete sub corzile fripturii sau frecați ierburile uscate pe carne.
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu până când strălucește.
Se adaugă friptura și se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 15 minute.
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Presărați friptura cu sare și piper.
Introduceți tigaia în cuptor și gătiți 1 oră și 15 minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 155 F în centrul fripturii.
Scoateți din cuptor. Acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească 15 minute pentru a permite cărnii să termine gătitul. Îndepărtați grăsimea din sucurile de tigaie și aruncați-o. Puneți sucurile de tigaie peste carnea feliată.