Carnea de porc portocalie cu Scallions este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 210 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui de sodiu, usturoi îmbuteliat, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare includ Pui Fiert Cu Portocale Și Scallions, Salata De Quinoa Cu Afine , Scallions & Coaja De Portocala, și Ghimbir și Scallions carne de porc.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de porc în fâșii de 2 x 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Combinați carnea de porc și 1 lingură de amidon de porumb într-un bol; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Combinați restul de 1 lingură de amidon de porumb, bulion și următoarele 4 ingrediente (prin sare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați carnea de porc în tigaie; sotati 3 minute sau până la gradul dorit de coacere; amestecați frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Încălziți uleiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați morcovi, 1/4 cană de apă, ghimbir și usturoi în tigaie; gătiți 1 1/2 minute, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Se amestecă amestecul de bulion; se aduce la fierbere. Gatiti 30 de secunde. Se amestecă 1/3 cană de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Serviți imediat.
10
Garnisiți cu ceapă feliată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt