Carne de porc portocalie cu praz saut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc portocalie cu prazul saut. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.72 pe portie. O porție conține 286 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ardei gras, ulei vegetal, bulion de pui mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Praz Sotat, Saut Escarole Cu Praz, și Fenicul și prazul sotate.
Instrucțiuni
Presărați carnea de porc cu zahăr, sare și piper negru.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; saut 2 1/2 minute pe fiecare parte sau până la făcut.
Scoateți carnea de porc din tigaie și păstrați-o caldă.
Adăugați prazul, ardeiul gras și usturoiul în tigaie; sotati 2 1/2 minute sau până când prazul este fraged. Se amestecă bulionul, sucul, muștarul și ardeiul roșu; gătiți 2 1/2 minute sau până când lichidul este ușor gros, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Întoarceți carnea de porc în tigaie, întorcându-vă pentru a acoperi.