Carne De Porc Mexicană Autentică Chile Verde

Carne De Porc Mexicană Autentică Chile Verde
Reteta autentic mexican de porc Chile Verde ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 3 ore și 30 de minute. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.18 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 468 calorii. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână bere mexicană, coriandru, pudră de chile și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă de la mexican.food.com are 14 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Noua Mexicană Chile Verde, Noua Mexicană Chile Verde, și Carne de porc Chile Verde cu Salsa roșie Chile.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Bodegas Naveran brut Nature Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Brut Nature Cava
Bodegas Naveran Brut Nature Cava
Cavas sunt foarte versatile ca aperitiv înainte de masă și, desigur, să se bucure în timpul mesei. Pe lângă tot felul de alimente prăjite (încercați cu topituri prăjite sau calamari!), această natură Naveran Brut se va împerechea cu brânzeturi moi, fructe proaspete, carne albă (carne de porc și pui) și chiar carne roșie bogat aromată. Această Cava este, de asemenea, excelentă pentru a savura singură.Amestec: 40% Macabeo, 30% Parellada, 20% Chardonnay, 10% Xarello
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista