Carne de porc la gratar, Cheddar, și jalape Olifto cârnați

Carne de porc la gratar, Cheddar, și jalape cârnați Olifto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 313 calorii, 16g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de căței de usturoi, brânză Cheddar ascuțită, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cârnați, jalape olfactiv și Cheddar Spoonbread, Jalape Olive Cheddar Pui La Gratar, și Cheddar Jalape Olifito Umplute Cu Pui La Gratar.
Instrucțiuni
Bateți toate ingredientele la viteză medie cu un mixer electric până la amestecare. Formați în 12 prăjituri.
Pregătiți focul prin strângerea cărbunelui sau a rocilor de lavă pe 1 parte a grătarului, lăsând cealaltă parte goală. Înveliți suportul alimentar cu spray de gătit și așezați-l pe grătar. Aranjați chiftelele pe partea goală; grătar, acoperit cu capac de grătar ,la foc mare (400 până la 50
12 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.