Carne de porc fiartă: Brasato di Maiale

Carne de porc fiartă: Brasato di Maiale
Carne de porc fiert: Brasato di Maiale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 745 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 8 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, zahăr, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de porc fiartă cu lapte și ierburi proaspete (Maiale al Latte ), Brasato al Barolo (carne de vită fiartă în vin), și Brasato al vino rosso (carne de vită fiartă în vin roșu).

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați 1/2 cană de ulei de măsline cu ceapa feliată, morcovul și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați sarea, cățelele de usturoi zdrobite, frunzele de dafin, rozmarinul, fructele de ienupăr și sticla de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Gât De PuiGât De Pui
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Așezați carnea de porc într-un castron nereactiv și acoperiți cu marinada. Marinati 3 zile, la frigider, amestecand de doua ori pe zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Scoateți carnea din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Într-o caserolă mare, încălziți uleiul de măsline rămas, apoi adăugați bucățile de porc și pancetta pentru a arde pe toate părțile, lucrând în loturi și îndepărtând carnea odată ce este arsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
6
Adăugați ceapa tocată și usturoiul rămas în tigaie și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați marinada și răzuiți fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați 2 căni de vin și carnea de porc și aduceți la foc mic. Gatiti la foc mic, partial acoperit, timp de 90 de minute, sau pana cand carnea este foarte frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Scoateți carnea și păstrați-o acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
10
Într-o cratiță mică, încălziți zahărul la foc mare până se topește și devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Se ia de pe foc și se adaugă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
12
Se toarnă acest amestec în sos și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
13
Serviți carnea de porc cu sosul lingurat. Înconjurați carnea de porc cu salata de Scallion la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
14
Stropiți scallions cu ulei de măsline. Grătar timp de 1 minut. Strângeți 1/2 lămâie peste scallions și grătiți încă 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
15
Scoateți scallions de pe grătar și aruncați cu restul de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 8 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista