Carne De Porc Din Caraibe

Reteta de carne de porc din Caraibe este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare din America Centrală. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: crenguțe de cimbru, tei, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce e bine. Încercați Kabobs De Pui Din Caraibe, Caribbean Pork ' N Rice, și Bol De Porc Din Caraibe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui de lemn în apă 30 de minute pentru a preveni arderea.
Filetați carnea de porc, ardeii și ceapa alternativ pe frigarui.
Presărați kabobs uniform cu condimente Smucite; acoperiți ușor cu spray de gătit.
Grătare de grătar, acoperite cu capac de grătar, la foc mediu (300 până la 35
6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când se termină. Strângeți sucul din lime peste kabobs chiar înainte de servire.