Carne de porc curry cu nucă de cocos, mazăre de zăpadă și cartofi prăjiți
Rețeta se poate face carne de porc curry cu nucă de cocos, mazăre de zăpadă și mango în aproximativ 45 de minute. O porție conține 404 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.27 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, pastă de curry, mazăre de zăpadă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 67%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne de porc, mazăre de zăpadă și ciuperci pentru doi, Carne De Porc Hoisin & Zăpadă Mazăre Se Amestecă Fry, și Carne De Porc, Mazăre De Zăpadă Și Ciuperci.
Instrucțiuni
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea; scurgere.
Tăiați carnea de porc în cuburi de 1 inch.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați carnea de porc uniform cu pudră de curry.
Adăugați mazăre de porc și zăpadă în tigaie; se amestecă 3 minute.
Combinați laptele de cocos, sosul de pește și pasta de curry, amestecând bine.
Adăugați amestecul de lapte în tigaie; aduceți la foc mic. Se amestecă mango și 1/4 cană de ceapă; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine.
Așezați 1 cană de orez pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 1/4 căni amestec de porc.
Presărați fiecare porție cu 1 lingură de 1/4 cană de ceapă rămasă și 1 1/2 lingurițe de nucă de cocos mărunțită.
Serviți cu pene de var, dacă doriți.