Carne de porc cu vin de Port și sos de stafide
Carnea de porc cu vin de Port și sos de stafide este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 280 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți port, stafide, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Medalioane de porc cu sos de vin de smochine și Port, Friptură de porc sărată cu sos de vin de Port, și Medalioane de porc cu vin de Port-sos de cireșe uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare și piper; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.
Adăugați 1/4 linguriță de sare și bulion în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați amestec de stafide; gatiti la foc mare pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 6 minute).
Se servește peste carne de porc.