Carne de porc cu umplutură de mere de afine
Carnea de porc cu umplutură de mere de afine necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 3,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 1171 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână suc de mere, afine, cuburi de pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet De Porc Prăjit Cu Umplutură De Mere , Ceapă Și Prune Uscate, Cotlet De Porc Umplut Cu Mere De Afine, și Carne de porc cu Chutney de mere-afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Frecați condimentele de ardei de usturoi în coapsa de porc.
Încălziți o cantitate mică de ulei într-o tigaie și căutați toate părțile cărnii. Prăjiți acoperit în cuptor până când furculița este fragedă, cel puțin 35 de minute.
Combinați cuburi de pâine, unt, suc de mere, mere, afine, condimente de pasăre și sare și piper într-un castron și amestecați bine.
Coaceți umplutura neacoperită în cuptor până când este uscată și pufoasă, 35 până la 40 de minute.
Lăsați carnea de porc să se odihnească înainte de feliere.
Așezați felii de coadă de porc peste umplutură și terminați cu orice tip de sos brun.
* Nota bucătarului: puteți înlocui, de asemenea, 1 cană de afine uscate pentru proaspete, dacă doriți, care sunt puțin mai dulci și mai intense ca aromă.