Carne de porc cu umplutură de mere de afine

Carne de porc cu umplutură de mere de afine
Carnea de porc cu umplutură de mere de afine necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 3,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 1171 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână suc de mere, afine, cuburi de pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet De Porc Prăjit Cu Umplutură De Mere , Ceapă Și Prune Uscate, Cotlet De Porc Umplut Cu Mere De Afine, și Carne de porc cu Chutney de mere-afine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Frecați condimentele de ardei de usturoi în coapsa de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
3
Încălziți o cantitate mică de ulei într-o tigaie și căutați toate părțile cărnii. Prăjiți acoperit în cuptor până când furculița este fragedă, cel puțin 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Combinați cuburi de pâine, unt, suc de mere, mere, afine, condimente de pasăre și sare și piper într-un castron și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Coaceți umplutura neacoperită în cuptor până când este uscată și pufoasă, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Lăsați carnea de porc să se odihnească înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
7
Așezați felii de coadă de porc peste umplutură și terminați cu orice tip de sos brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos BrunSos Brun
Carne De PorcCarne De Porc
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8
* Nota bucătarului: puteți înlocui, de asemenea, 1 cană de afine uscate pentru proaspete, dacă doriți, care sunt puțin mai dulci și mai intense ca aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Revista