Carne De Porc Cu Sos Picant
Dacă 68 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., chiftele de porc cu sos picant ar putea fi un extraordinar lactate gratuit rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 24 de porții cu 210 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți umăr de porc măcinat, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Smash-chiftele Picante de porc cu sos picant de porc, Creveți picante și chiftele de porc cu sos Rujak, și Chiftele picante de porc cu Risotto de parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și 2 lingurițe de sare; gatiti, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește, amestecând, până când uleiul este roșu, 2 până la 3 minute.
Adăugați fulgii de porc și ardei roșu și gătiți, amestecând, până când carnea este gătită, aproximativ 10 minute.
Adăugați roșiile zdrobite și sucurile lor și 1 cană de apă în oală. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, amestecând ocazional, până când sosul se reduce cu o treime, aproximativ 1 oră.
Între timp, faceți chiftelele: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Se amestecă carnea de porc măcinată, 1 lingură de sare, ardeii de cireșe și lichidul lor de decapare, pâinea și ouăle cu mâinile până se combină.
Rulați în 24 de chifteluțe de dimensiunea mingii de golf.
Înveliți o foaie de copt cu margini cu uleiul de măsline, apoi puneți chiftelele pe ea și coaceți până când sunt ferme și fierte, aproximativ 14 minute; lăsați să se răcească 5 minute pe foaia de copt.
Împărțiți chiftelele între boluri și acoperiți cu sosul.
Se servește cu mămăligă, dacă se dorește.