Carne de porc cu crustă de fenicul cu anghinare prăjită

Carne de porc cu crustă de fenicul cu anghinare prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu crustă de fenicul cu anghinare prăjită. Această rețetă servește 8 și costă 2,86 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 344 calorii, 41G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți anghinare, ulei de măsline, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Carne de porc cu crustă de fenicul cu legume rădăcinoase prăjite, Cotlet de porc cu crustă de fenicul cu cartofi prăjiți și pere, și Anghinare prăjită, morcovi și fenicul cu Halibut prăjit în tigaie.

Instrucțiuni

1
Pentru anghinare: scoateți frunzele verzi exterioare întunecate și dure ale fiecărei anghinare; aruncați. Tăiați capătul și coaja în afara tulpinii, lăsând-o atașată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2
Așezați anghinare pe lateral și tăiați aproximativ 1/2 inch de sus. Înjumătățiți anghinarea pe lungime și tăiați din nou fiecare în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Așezați sferturi de anghinare într-o oală mare; adăugați apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați frunza de dafin, usturoiul întreg și tocat și 2 lingurițe de sare kosher. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul la mediu și fierbeți 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se scurge și se lasă să se răcească.
6
Răzuiți frunzele mici din interior și Centrul fuzzy al inimii de anghinare cu o linguriță; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
7
Așezați anghinare, tăiate cu fața în sus pe o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Bateți împreună uleiul, oțetul, restul de 1/4 linguriță sare și piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Stropiți vinaigreta peste anghinare; aruncați bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1
Se încălzește cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați primele 4 ingrediente pentru carne de porc împreună într-un castron mic; amestecați cu degetele sau lucrați într-o pastă aspră cu un mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se usucă muschiul de porc; condimentează bine cu sare și piper kosher suplimentar. Cotlet de porc fluture: începând de la mijlocul a 1 capăt al coapsei, tăiați cu un cuțit lung și ascuțit pe lungime spre centrul coapsei, tăind la celălalt capăt, având grijă să nu tăiați cealaltă parte. Folosiți degetele, lucrând de la ambele capete, pentru a crea o deschidere lată de 1 1/2 inch și frecați interiorul coapsei cu jumătate de amestec de usturoi. Închideți deschiderea și legați strâns la intervale de 2 inci cu șnur de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De PorcCarne De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Tapetați o tigaie mare cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Așezați carnea de porc pe folie; frecați amestecul de usturoi rămas în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
7
Prăjiți carnea de porc la 400 timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
8
Scoateți din cuptor; ungeți cu orice suc de tigaie. Întoarceți carnea de porc, folosind clești. (Nu străpungeți cu o furculiță sau carnea va pierde sucuri.) Aranjați anghinare în jurul cărnii de porc. Prăjiți 25 de minute mai mult sau până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți carnea de porc din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Transferați pe o placă de tăiat și cortați liber cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere. (Carnea de porc va continua să gătească.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12
Snip șir de pe carne de porc; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
13
Tăiați carnea în felii subțiri, economisind orice suc și aranjați pe un platou de servire. Înconjurați cu anghinare prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
14
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Revista