Carne de porc cu brânză și pere

Carne de porc cu brânză și pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brânză și porc de pere. Această rețetă servește 6. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 353 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pere anjou, brânză, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până pere anjou ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Anjou Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 6 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pear ' n ' Fennel porc, Carne de porc și pere, și Cotlet De Porc Cu Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați șalotă; gatiti 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
4
Adăugați pere, vin, cimbru și piper; gatiti 2 minute. Mișto. Se amestecă nucile, brânza, firimiturile și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
PiperPiper
CimbruCimbru
NuciNuci
PerePere
VinVin
5
Feliați carnea de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
6
Așezați carnea de porc între foile de folie de plastic; Lira la 1/4 inch. Top carne de porc cu pere; lăsați marginea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Roll, începând cu partea lungă; asigurați carnea de porc cu murături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
8
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
9
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați carne de porc; saut 5 minute, rumenind toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
11
Coaceți la 425 timp de 12 minute sau până când un termometru înregistrează 14
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
12
Scoateți carnea de porc din tigaie și lăsați să stea 5 minute. Felie. Aduceți bulionul la fiert în tigaie la foc mediu-mare; răzuiește tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 6 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista