Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brânză și porc de pere. Această rețetă servește 6. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 353 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pere anjou, brânză, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până pere anjou ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Anjou Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 6 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pear ' n ' Fennel porc, Carne de porc și pere, și Cotlet De Porc Cu Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați șalotă; gatiti 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
4
Adăugați pere, vin, cimbru și piper; gatiti 2 minute. Mișto. Se amestecă nucile, brânza, firimiturile și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Brânză
Piper
Cimbru
Nuci
Pere
Vin
5
Feliați carnea de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
6
Așezați carnea de porc între foile de folie de plastic; Lira la 1/4 inch. Top carne de porc cu pere; lăsați marginea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Carne De Porc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
7
Roll, începând cu partea lungă; asigurați carnea de porc cu murături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Rola
8
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
9
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați carne de porc; saut 5 minute, rumenind toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
11
Coaceți la 425 timp de 12 minute sau până când un termometru înregistrează 14
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
12
Scoateți carnea de porc din tigaie și lăsați să stea 5 minute. Felie. Aduceți bulionul la fiert în tigaie la foc mediu-mare; răzuiește tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti 4 minute.