Carne De Porc Caramelizată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de porc caramelizate. Această rețetă servește 5 și costă 4,82 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 2071 calorii, 73G de proteine, și 56G de grăsime per portie. Un amestec de cidru de mere, ulei vegetal, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Porc Caramelizată, Carne de porc caramelizată cu mere, și Cotlet de porc murat w / Salsify caramelizat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați zahărul brun, scorțișoara și merele tăiate cubulețe și aruncați pentru a acoperi.
Se sotează 3 minute, fără a agita pentru a lăsa merele să se caramelizeze pe 1 parte. Aruncați și sote încă 3 minute.
Se scoate de pe foc și se răcește complet.
Fluturați mușchiul tăind carnea de vită pe lungime în centru până la 1/2-inch de cealaltă parte. Aplatizați cu un ciocan de carne.
Când merele caramel s-au răcit, întindeți amestecul pe clapeta centrală a cărnii de porc.
Se presară cu sare și piper, după gust. Puneți amestecul de mere în centrul fripturii de porc. Aduceți cele 2 părți ale filetului în jurul umpluturii pentru a se întâlni. Utilizați șir măcelar și cravată în jurul rola la intervale de 1 inch.
Condimentează coapsa de porc umplută și legată cu sare și piper. Căutați coapsa de porc în ulei vegetal într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare, întorcându-vă pentru a obține toate părțile.
Se toarnă cidrul de mere peste carnea de porc. Prăjiți descoperit timp de aproximativ 1 oră și 20 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul înregistratoarelor de friptură155 grade F.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească, acoperit cu folie, timp de 15 minute înainte de feliere.
Se servește cu sucuri de tigaie.
Un spectator, care poate nu este un bucătar profesionist, a furnizat această rețetă. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.