Carne de porc afumată, slănină și Chili de fasole albă

Carnea de porc afumată, slănina și ardeiul iute de fasole albă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 511 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.76 pe portie. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, friptură de porc, roșii prăjite la foc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare sunt Chili de fasole albă fumurie cu carne de porc, Carne de porc afumată și tocană de fasole albă, și Salată edamame de fasole albă cu slănină și vinetă de vin roșu afumat.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare sau o oală mică la foc mediu, gătiți slănina, amestecând ocazional, până când este crocantă, 8 până la 10 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și puneți-o deoparte.
Adăugați ceapa în grăsimea de slănină și gătiți, amestecând ocazional, timp de 2 minute. Creșteți căldura la mediu-mare, adăugați carnea de porc și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este crocantă, 6 până la 8 minute. Se amestecă praful de chili și boia de ardei. Se amestecă roșiile (cu sucurile lor) și apa. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește, amestecând ocazional, până când carnea de porc este fragedă, 35 până la 45 de minute.
Se amestecă fasolea și aproximativ 2/3 din slănină și se gătește, amestecând ocazional, până se încălzește, aproximativ 10 minute.
Se adaugă sare după gust.
Serviți chili-ul garnisit cu slănina rămasă și smântâna și scallions, dacă folosiți.