Carne De Porc Adobo La Grătar

Carne De Porc Adobo La Grătar
Carnea de porc adobo la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 365 calorii, 40g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de bulion de pui cu mai puțin sodiu, ceapă, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc gigant la grătar cu pastă de Adobo, Salată de filet de porc Adobo la grătar cu prune și migdale, și Tacos de porc la grătar Adobo cu Salsa de castraveți-ridiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Îndepărtați tulpinile și semințele din ardei iute. Rupeți ardeii iute în bucăți mari; așezați în tigaie. Gatiti 15 secunde sau pana se incalzeste bine, intorcand bucati ocazional (aveti grija sa nu ardeti ardei iute); scoateți din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați usturoiul și ceapa în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste, intorcand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Combinați ardeii iute, usturoiul, ceapa, bulionul și următoarele 4 ingrediente (bulion prin ienibahar) într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă 1 lingură de oțet. Aduceți la foc mic; gatiti 5 minute sau pana cand ardeii iute sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
OțetOțet
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
BulionBulion
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
6
Puneți jumătate din amestecul de chile într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă amestecul pur într-un castron mic; repetați procedura cu amestecul de chile rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Încălziți tigaia acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați amestecul de chile; gatiti 5 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
10
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul și sarea. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare
11
Combinați 1/2 cană de amestec de chile și 1 lingură de oțet într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
12
Adăugați Cotletele de porc în pungă; sigilați punga. Marinați carnea de porc la frigider 8 ore sau peste noapte, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Carne De PorcCarne De Porc
13
Combinați amestecul de chile rămas cu suc de portocale și suc de lămâie; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ardei IuteArdei Iute
14
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
15
Așezați sosul rezervat într-o cratiță mică; gatiti la foc mediu 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
16
Scoateți carnea de porc din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
17
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz), ungând frecvent cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
18
Se ia de pe foc; se acoperă cu sos cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista