Carne de miel prăjită cu lămâie și ierburi

Carne de miel prăjită cu lămâie și ierburi
Cozile de miel prăjite cu lămâie și ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 583 calorii, 51G de proteine, și 37g de grăsime per portie. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de maghiran, pătrunjel, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Carne de miel cu roșii și ierburi proaspete, Cozi De Miel Cu Lămâie Cu Anghinare Pentru Bebeluși, și Carne De Miel Prăjită Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți mielul cu o zi în avans: faceți mai multe incizii în coadă cu un cuțit de decojit și glisați o felie de usturoi în fiecare fantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Așezați coapsele într-un vas mare de copt, stropiți cu zeama de lămâie, întorcându-vă pentru a acoperi și condimentați cu sare și piper pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Amestecați pătrunjelul, cimbrul și maghiranul într-un bol mic, apoi frecați ierburile peste miel. Se acoperă și se lasă deoparte la temperatura camerei timp de 1 oră. După 30 de minute, puneți un cuptor olandez sau o oală acoperită rezistentă la cuptor în cuptor și preîncălziți la 500 de grade timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
IerburiIerburi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Transferați gambele pe o farfurie și stropiți cu untul topit; rezervați marinata. Scoateți cu grijă vasul preîncălzit din cuptor. Lucrând rapid, adăugați gambele, asigurându-vă că cel puțin o parte din fiecare atinge oala fierbinte. Întoarceți oala în cuptor, neacoperită și așezați capacul pe un alt suport pentru cuptor pentru a-l menține fierbinte. Prăjiți cozile timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Între timp, aduceți marinada rezervată și 1/2 cană de apă la fiert într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Se toarnă marinata fierbinte peste coadă, apoi se pune o foaie mare de folie grea peste oală și se acoperă cu capacul fierbinte. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade și prăjiți 45 de minute, apoi reduceți temperatura la 200 de grade și gătiți încă 30 de minute. Opriți cuptorul și lăsați mielul înăuntru, netulburat, pentru a termina gătitul, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Scoateți mielul din lichidul de gătit și puneți-l într-un vas de copt superficial. Refrigerați carnea și sosul separat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Când este gata de servit, poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Stropiți șalotele cu ulei de măsline într-un vas mic de copt și condimentați cu sare și piper. Acoperiți mielul liber cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Coaceți mielul și șalotele timp de 25 până la 30 de minute, descoperind mielul și periați ușor cu unt topit după 15 minute. Între timp, aruncați grăsimea din sosul răcit și aduceți la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Stropiți mielul finit și șalotele cu sosul și garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
12
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista