Carne de miel prăjită cu lămâie și ierburi

Cozile de miel prăjite cu lămâie și ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 583 calorii, 51G de proteine, și 37g de grăsime per portie. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de maghiran, pătrunjel, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Carne de miel cu roșii și ierburi proaspete, Cozi De Miel Cu Lămâie Cu Anghinare Pentru Bebeluși, și Carne De Miel Prăjită Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți mielul cu o zi în avans: faceți mai multe incizii în coadă cu un cuțit de decojit și glisați o felie de usturoi în fiecare fantă.
Așezați coapsele într-un vas mare de copt, stropiți cu zeama de lămâie, întorcându-vă pentru a acoperi și condimentați cu sare și piper pe toate părțile.
Amestecați pătrunjelul, cimbrul și maghiranul într-un bol mic, apoi frecați ierburile peste miel. Se acoperă și se lasă deoparte la temperatura camerei timp de 1 oră. După 30 de minute, puneți un cuptor olandez sau o oală acoperită rezistentă la cuptor în cuptor și preîncălziți la 500 de grade timp de cel puțin 30 de minute.
Transferați gambele pe o farfurie și stropiți cu untul topit; rezervați marinata. Scoateți cu grijă vasul preîncălzit din cuptor. Lucrând rapid, adăugați gambele, asigurându-vă că cel puțin o parte din fiecare atinge oala fierbinte. Întoarceți oala în cuptor, neacoperită și așezați capacul pe un alt suport pentru cuptor pentru a-l menține fierbinte. Prăjiți cozile timp de 25 de minute.
Între timp, aduceți marinada rezervată și 1/2 cană de apă la fiert într-o cratiță mică la foc mediu.
Se toarnă marinata fierbinte peste coadă, apoi se pune o foaie mare de folie grea peste oală și se acoperă cu capacul fierbinte. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade și prăjiți 45 de minute, apoi reduceți temperatura la 200 de grade și gătiți încă 30 de minute. Opriți cuptorul și lăsați mielul înăuntru, netulburat, pentru a termina gătitul, 20 de minute.
Scoateți mielul din lichidul de gătit și puneți-l într-un vas de copt superficial. Refrigerați carnea și sosul separat peste noapte.
Când este gata de servit, poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 350 de grade.
Stropiți șalotele cu ulei de măsline într-un vas mic de copt și condimentați cu sare și piper. Acoperiți mielul liber cu folie.
Coaceți mielul și șalotele timp de 25 până la 30 de minute, descoperind mielul și periați ușor cu unt topit după 15 minute. Între timp, aruncați grăsimea din sosul răcit și aduceți la foc mic la foc mediu.
Stropiți mielul finit și șalotele cu sosul și garnisiți cu pătrunjel.
Fotografie realizată de Con Poulos