Caramelizat-Topping de ceapă, rozmarin și nuci de pin

Caramelizat-Topping de ceapă, rozmarin și nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați topping de ceapă caramelizată, rozmarin și nuci de pin. Această rețetă servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 168 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt, rozmarin, nuci de pin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Kibbeh de miel la cuptor cu Topping de ceapă și nuci de pin, Pâine cu ceapă de rozmarin cu Topping de brânză albastră, și Pâine Integrală De Grâu, Ceapă Caramelizată Și Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se topește untul cu ulei în abilitate mare marepeste căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Se adaugă ceapa; saut până la licitație, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la scăzut; se amestecă rozmarin și sare. Saut cca. până când ceapa este aurie, aproximativ 30 de minute.Se condimentează cu piper. Acoperiți și răciți până la3 zile. Se amestecă nucile de pin înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
RozmarinRozmarin
CeapăCeapă
PiperPiper
SareSare
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista