Caramel-Mere Galette
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Galette Caramel-mere. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 342 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați topping de caramel, albuș de ou, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 46 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Mere Caramel și Brie Galette, Ghimbir Caramel Mere Galette, și Ciocolată Și Caramel Plăcintă Cu Mere Galette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament; acoperiți hârtia cu spray de gătit.
Rulați aluatul într-un cerc de 13 inci pe pergamentul pregătit.
Combinați merele și următoarele 6 ingrediente într-un castron mare; aruncați bine.
Așezați amestecul de mere în centrul aluatului, lăsând o margine de 3 inci (merele vor fi îngrămădite pe aluat). Îndoiți marginile aluatului spre centru, apăsând ușor pentru a sigila (aluatul va acoperi doar parțial amestecul de mere).
Combinați apa și albușul de ou; periați marginile aluatului și presărați galette cu zahăr turbinado.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până se rumenesc (umplutura se poate scurge ușor în timpul gătitului).
Stropiți cu topping de caramel și serviți cald.