Caponata lui Katel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 671 calorii. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de busuioc, pătrunjel, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Caponata, Caponata, și Caponata.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într - o caserolă din fontă emailată de 5 sau 6 litri sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se adaugă vinetele, dovleceii și ceapa și se sotează 5 minute până devin ușor aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați ingredientele rămase în oală; se amestecă ușor, dar bine și se fierbe, acoperit, timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scoateți capacul și fierbeți timp de aproximativ 10 minute mai mult sau până când este gros (acest lucru va depinde de suculența roșiilor). Dacă este necesar, adăugați pastă pentru a se îngroșa.Spoon savura în borcane sterlized fierbinte leavin 1/2 inch headspace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
5
Îndepărtați bulele de aer.Ștergeți jantele și capacul.
6
Așezați borcanele pe raft acoperind complet borcanele cu 1-2 inci de apă, încălzind apa până la fierbere (212 grade f).Procesați într-o baie de apă clocotită timp de 15 minute pentru borcane de jumătate de halbă (250 mL) și 20 de minute pentru borcane de halbă (500 mL). Reglați timpii pentru altitudine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Scoateți și lăsați în proiect loc liber 24 oră.verificați dacă există etanșare și etichetă.Dacă un borcan nu este sigilat, refrigerați și reprocesați în 24 de ore sau refrigerați și consumați în trei zile.A se păstra fără lumină într-un loc răcoros și uscat.
8
Se servește la temperatura camerei într-un castron înconjurat de felii de pâine franceză sau italiană sau rondele de castraveți, sau ca salată pe frunze de romaine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Italiană
Culese Crengute De Marar
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat