Caponata lui Katel

Caponata lui Katel
Caponata lui Katel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 671 calorii. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de busuioc, pătrunjel, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Caponata, Caponata, și Caponata.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într - o caserolă din fontă emailată de 5 sau 6 litri sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se adaugă vinetele, dovleceii și ceapa și se sotează 5 minute până devin ușor aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați ingredientele rămase în oală; se amestecă ușor, dar bine și se fierbe, acoperit, timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți capacul și fierbeți timp de aproximativ 10 minute mai mult sau până când este gros (acest lucru va depinde de suculența roșiilor). Dacă este necesar, adăugați pastă pentru a se îngroșa.Spoon savura în borcane sterlized fierbinte leavin 1/2 inch headspace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
5
Îndepărtați bulele de aer.Ștergeți jantele și capacul.
6
Așezați borcanele pe raft acoperind complet borcanele cu 1-2 inci de apă, încălzind apa până la fierbere (212 grade f).Procesați într-o baie de apă clocotită timp de 15 minute pentru borcane de jumătate de halbă (250 mL) și 20 de minute pentru borcane de halbă (500 mL). Reglați timpii pentru altitudine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Scoateți și lăsați în proiect loc liber 24 oră.verificați dacă există etanșare și etichetă.Dacă un borcan nu este sigilat, refrigerați și reprocesați în 24 de ore sau refrigerați și consumați în trei zile.A se păstra fără lumină într-un loc răcoros și uscat.
8
Se servește la temperatura camerei într-un castron înconjurat de felii de pâine franceză sau italiană sau rondele de castraveți, sau ca salată pe frunze de romaine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine ItalianăPâine Italiană
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista