Capon prăjit cu umplutură de smochine și Prosciutto

Capon prăjit cu umplutură de smochine și Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Capon prăjit cu umplutură de smochine și Prosciutto. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 345 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din alimente și vin necesită stoc de pui, capon, stoc de pui și sare și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 35%. Încercați Capon prăjit cu umplutură de Quinoa-măsline, Capon prăjit cu Chile-freca Cilantro și morcovi prăjiți, și Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți pâinea pe 2 foi mari de copt și coaceți timp de 10 minute, până se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-o tigaie, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați ceapa și țelina și gătiți la foc mic până se înmoaie, 10 minute. Se amestecă feniculul măcinat și prosciutto și se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul MăcinatFenicul Măcinat
ProsciuttoProsciutto
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
6
Într-un castron foarte mare, aruncați pâinea cu amestecul de prosciutto și smochine. Într-un castron, bateți ouăle, bulionul, sarea și piperul; se toarnă amestecul peste pâine și se amestecă pentru a combina bine ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
ProsciuttoProsciutto
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Tăiați vârfurile de pe aripi și puneți-le într-o tigaie mare cu gâtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
9
Puneți caponul în tigaie, pieptul în jos și umpleți cavitatea gâtului cu umplutură. Trageți pielea peste umplutură și fixați-o cu o frigăruie. Întoarceți pieptul caponului în sus și umpleți cavitatea cu umplutură. Înfășurați orice umplutură rămasă în folie. Frecați untul peste capon; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Prăjiți caponul timp de 1 1/2 ore, rotind tigaia o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Transferați vârfurile gâtului și aripilor într-o cratiță. Prăjiți aproximativ 1 oră mai mult, rotind tigaia o dată. Pasărea se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în coapsa interioară înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Între timp, adăugați bulionul în cratiță și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
13
Adăugați un vârf de sare, acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 45 de minute. Aruncați vârfurile gâtului și aripilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
14
Scoateți caponul din cuptor. Ridicați temperatura cuptorului la 400 și gătiți umplutura în pachetul de folie timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Cu o lingură mare, scoateți umplutura din ambele cavități într-un vas rezistent la cuptor; acoperiți cu folie și păstrați-vă cald. Înclinați caponul pentru a elibera sucurile în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
16
Transferați caponul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească până la 20 de minute.
17
Turnați sucurile de tigaie într-o cană de măsurare din sticlă și îndepărtați grăsimea. Puneți 3 linguri de grăsime în tigaia de prăjire; aruncați grăsimea rămasă. Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc moderat și amestecați făina. Bateți treptat în stoc și Calvados până se omogenizează. Se aduce la fierbere, șoptind, apoi se fierbe sosul la foc mic, șoptind des, până nu rămâne niciun gust făinos, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
18
Se toarnă sucurile de tigaie rezervate și se fierbe câteva minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper și se toarnă într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
19
Sculptați caponul și serviți cu umplutura și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista